Vass Med

Vass Med
HEMOFARM

 

Expomedic.al Tirana është një platformë ideale për institucionet shendetesore vendore dhe ato ndërkombtare per te promovuar produktet dhe sherbimet e tyre tek me shume se 10 milione kliente potencial ne rajonin e Ballkanit Perendimor. Shqipëria se bashku me kete rajon paraqet një ndër vendet e rralla ne Europë që akoma ofron potencial të mirë për investime në sferen e shendetësise.
Edhe kete vit jane ftuar te marrin pjese personelitete nga fusha e mjeksise nga vendi, rajoni dhe më gjërë.



 
Our Company
Our Company
Our Company

Becoming aware of the high increasing potential of the Albanian pharmaceutical market and by adapting its  specific needs, in November  2007 was founded the privately  owned  Company Vass-Med LLC  as a unique association for Marketing , Promotion and Intermediation , covering all commercial, regulatory and technical aspects.

Read more...
 

     






 

News

ExpoMedic.al Tirane 2012 International Healthcare Exhibition and Conference

Expomedic.al Tirana është një platformë ideale për institucionet shendetesore vendore dhe ato ndërkombtare per te promovuar produktet dhe sherbimet e tyre tek me shume se 10 milione kliente potencial ne rajonin e Ballkanit Perendimor. Shqipëria se bashku me kete rajon paraqet një ndër vendet e rralla ne Europë që akoma ofron potencial të mirë për investime në sferen e shendetësise.
Edhe kete vit jane ftuar te marrin pjese personelitete nga fusha e mjeksise nga vendi, rajoni dhe më gjërë.

Panairi synon te shnderrohet jo vetem ne nje vend te mire per promovim te prdukteve mjeksore dhe sherbimeve vendase dhe te huaja por te ofroje edhe metodologjine europiane te menaxhimit te spitaleve dhe vendosjen e pacientit ne qender te sistemit.

Platforama e ekspozimit eshte menduar nga oragnizatoret te perfshije klinika dhe spitalet me te rendesishme,paisjet, depot dhe perfaqesite e kopmanive me te medha nderkombetare farmaceutike si dhe nje rendesit te vecante ka dhe kujdesi qe ne duhet te tregojme per estetiken tone dhe shendetin tone mendor e pamor.


Kompani prestigjoze te cilat kane konfirmuar tashme pranine e tyre do te ekspozojne arritjet me te fundit ne fushen e medikamenteve, paisjeve dhe sherbimeve shëndetsore.

Nje nder kompanite pjesemarrese ne kete event do jete edhe Hemofarm Stada Group e clia perfaqesohet nga kompania Vass-Med shpk.

 
HEMOFARM

 

Expomedic.al Tirana është një platformë ideale për institucionet shendetesore vendore dhe ato ndërkombtare per te promovuar produktet dhe sherbimet e tyre tek me shume se 10 milione kliente potencial ne rajonin e Ballkanit Perendimor. Shqipëria se bashku me kete rajon paraqet një ndër vendet e rralla ne Europë që akoma ofron potencial të mirë për investime në sferen e shendetësise.
Edhe kete vit jane ftuar te marrin pjese personelitete nga fusha e mjeksise nga vendi, rajoni dhe më gjërë.



 

   

Our Partners

 



You are here  :Home
4294967295